Puota ;)

Sveiki gyvi pasakų ir “Pasakos“ mylėtojai. Kartu su jumis džiaugiuosi atsėlinančiu auksiniu rudeniu… mėgaujuosi kvepiančiais obuoliais… žaviuosi melodingu lapų šnarėjimu…

Kaip matote, esame puikiai nusiteikę ir su nekantrumu laukiame susitikimo “Pasakoje“ ;) Jis jau taip arti! Smagu ir baisu: smagu, nes pagaliau išvysime tai, ką taip ilgai ir iš visos širdies kūrėme, baisu, kad neduok D… jums tai nepatiks… Nors ne! Taip neatsitiks!

Kadangi klubo atidarymas jau finišo tiesiojoje – visi kaip išprotėję bando užkamšyti visas tuščias skylutes, tyčia ar netyčia atsiradusias begaliniame klubo įkūrimo darbų sąraše (Ramunė iškvietė dirbti 2 papildomas statybininkų brigadas). Smagu matyti, kad “pasakiečiams“ tai puikiai sekasi ir panašu kad atsidarysime būtent tada, kada ir planavome ;)

Vakar jau turėjome pirmąją fotosesiją (kuri beje vadinasi – Puota), kurios fotografijomis papuošime “Pasakos“ erdves. Viena šios fotosesijos nuotrauka (tiksliau – milžiniškas plakatas) papuoš sieną virš baro. Ateityje turėsime dar 7 fotosesijas, kurių “rezultatai“ papuoš atskirų “boksų“ sienas.

Stebėti pirmosios fotosesijos susirinko didžioji dalis mūsų “chebros“ – tai laikas tiesiog pabūti kartu… įmetu keletą foto iš vakarykščio mūsų susitikimo ;)


Iki greito ;)

24 rugsėjo, 2008. Rinkodara.

9 Komentaras

  1. Dovile replied:

    Labai grazu, ir siaip smagu perskaityti detaliau vykstanti procesa, ko jau spejau pasigesti.

  2. kruminis replied:

    ooooo, kaip grazu!!!! fainos merginos! nekantrauku pamatyti jas dideliame plakate ;)

  3. saule replied:

    sveiki sveiki, kazkaip apmige buvom… o jus panasu aktyviai ir idomaii dirbate;) smagu. pasikartosiu – saunuoliai!

  4. laimonas replied:

    OOOOOOOOO! Super! Lauksiu daugiau ;)…

  5. ignas replied:

    čia mintis dėl fotosesijos:). noriu pas jus dirbti:)))ta prasme irgi būti pasakičiu….ta prasme rimtai aš čia.

  6. Laura Ž replied:

    Ignai, pas mus klube tikriausiai dirbs fotografas, kuris fiksuos “Pasakos“ gyvenima ir klubo zmones, taip kad jeigu ateisi i kluba – tavo noras, buti musu modeliu, bus issipildes ;) iki

  7. Lina replied:

    Nerealiai,o tas modelis berniukas,gal ir gyvas vaikscios ne tik plakate,galetu visai fainiai butu!na o jei rimciau tai laabai laukiu sito prjekto.Sekmes,nors ir taip zinau,kad ji jau uz duru ir laukia atidarymo!

  8. nigga replied:

    klube fotografas? nepatinka man tokie dalykai- ateini i kluba atsipalaiduot ir pasilinksmit, o paskui save isvysti internete klaidziojanti.

  9. Susimastes replied:

    Kaip ex los patrankose? :DDDD.Na jei dalins pakvietimus kaip ten tai gal ir nieko butu,bet seip nepatariu daryt tokios akcijos,nes visi tik ir prasys,kad juos fotkintu, kad tik gautu pakvietima:D

Parašykite komentarą

Trackback URI